maanantai 28. marraskuuta 2022

Sisu-puukko ja komentajan kolikko Carl Haglundille!

Yhdistyksemme, Vammautuneet Kriisinhallintaveteraanit ry, oli päättänyt jo aiemmin palkita hänet ansioistaan kriisinhallinta tehtävissä vammautuneiden tukitoimien kehittämisessä ja huomioimisessa. Hän kuunteli ja oli aina meidän puolellamme, kaikissa käänteissä.

Iso kiitos ja arvostus siitä, Calle!

Kiitos Jouni – suuri ilo ja etenkin kunnia kuulla tästä! Ilo ja kunnia minun puolella!

Muutamia asioita mainitaksemme.

Olimme kutsuttuna Pääesikunnassa 17.5.2013, keskustelemaan omasta tilanteestamme sekä henkilöstön tukemisesta operaatioiden jälkeen. Tilaisuudessa olivat paikalla puolustusministeri Carl Haglund ja silloinen puolustusvoimain komentaja kenraali Ari Puheloinen. Heillä molemmilla oli todellinen tahtotila parantaa asioitamme.

Olimme hänen kutsuminaan kansallisen kriisinhallinnan veteraaniohjelman toimeenpano - seminaarissa Säätytalolla 15.11.2013. Tilaisuudessa keskusteltiin mm. kriisinhallintahenkilöstön vakuutusturvan ja henkilöstön tuen kehittämistoimenpiteistä. Veimme tilaisuuteen muistion kokemuksiimme perustuvista asioista joihin tulee kiinnittää huomiota ja saada muutoksia. Keskeisistä toimijoista paikalla oli mm. Sosiaali- ja terveysministeriö, Pääesikunta ja Valtiokonttori

Kaikkea hyvää Sinulle ja hyvää Itsenäisyyspäivää! 

5 LUETUINTA UUTISTA: