sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille toimintaamme osallistuneille!

Vuosi on vaikuttanut yhdistyksen osalta hiljaiselta. Taustalla on silti toiminut paljon positiivisesti yhdistyksen toimintaan tai suoraan jäseniin vaikuttavia järjestöjä ja ihmisiä.

Stiftelsen 7:nde Mars Fonden on rahoittanut yhdistystämme. Ikämiessuojeluskunnan säätiö puolestaan kustantaa valtiokonttorin rahoituksen ulkopuolelle jääneiden vammautuneiden kriisinhallintaveteraanien kuntoutusta. Lanssaria haukotuttaa ja Vaitterit MCC Nationwide ovat keränneet toiminnallaan VKVry:lle rahoitusta.

Jone Nikula on luovuttanut tv-visailuvoittonsa Vammautuneille Kriisinhallintaveteraaneille. Samoin teki Tauno Syrja huutokaupattuaan vanhoja YK-varusteitaan. Timo Heinonen ajaa edelleen lakimuutoksia PTSD diagnosointiin.

Rauhanturvaajaliitto, Puolustusvoimat, Valtiokonttori ja Oulunkylän kuntoutuskeskus ovat monin tavoin tukeneet toimintaamme. Laitilan Veljeskodissa on kuntoutettu viisi jäsentämme saatujen avustusten ja lahjoitusten ansiosta.

Kiitos uskolliset kannatusjäsenet, lukemattomat yksityiset lahjoittajat ja tukituotteita ostaneet. Teidän apunne on arvokas lisä toimintaamme.

Rauhallista uutta vuotta 2023!

Puheenjohtaja

Jukka Leminen

Tietoisuus kriisinhallintatehtävissä vammautuneiden haasteista leviää, mikä on kaikkien palveluksessa olleiden ja sinne aikovien etu.

5 LUETUINTA UUTISTA: