torstai 25. elokuuta 2022

Oulunkylän kuntoutuskeskuksen 30-vuotisjuhlaseminaari ja juhla 22.8.2022!

Kutsuvieraita eli yhteistyökumppaneita, sidosryhmien edustajia ja ystäviä oli kutsuttu juhlaan liki 150 henkilöä.

Puolustusvoimat, puolustusministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, Valtiokonttori, Helsingin kaupunki, veteraanijärjestöt, joukko kriisinhallintaveteraaneja, sotiemme veteraaneja kunniavieraana.

Oulunkylän kuntoutuskeskus tekee tutkimus- ja kehittämistoimintaa, jossa yksi tärkeä teema on kriisinhallintatehtävissä palvelleiden kuntoutus.

Juhlaseminaarissa esiteltiin tuore ”Sotilaallisessa kriisinhallintatehtävässä palvelleiden kokonaisvaltaisen kuntoutuksen ja tuen tarve Suomessa” -tutkimuksen tulokset. Hanketta ja pian käynnistyvää jatkohanketta rahoittaa Maanpuolustuksen kannatussäätiö, jonka puheenjohtaja puolustusministeri Antti Kaikkonen piti juhlapuheen.

Yhdistys luovutti kilven huomionosoituksena ja kiitoksena kuntoutuskeskuksen ansiokkaasta toiminnasta.

Ex pj Timo Heikkinen otti puheessaan kantaa KRIHA-veteraanien henkisen tuen tarpeeseen ja etenkin uuden lain korjaamiseksi henkisen tuen vuoden aikarajan poistamiseksi.

Kiitoksia ansaitsivat puolustusvoimat ja toimintaansa kehittänyt ja parantanut Valtiokonttori. Puheenjohtaja Jukka Leminen luovutti kilven yhdessä kunniajäsen Jouni Vainionpään kanssa. Leminen painotti myös PTSD tuen saamisen tärkeyttä.


Oulunkylän kuntoutuskeskuksen toimitusjohtaja Katja Ilvonen, piti avauspuheen.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen, juhlapuhe.

Kunniakanasalaiset Sotiemme Veteraanit ja kutsuvieraita
Elisabeth Rehn entinen Suomen puolustusministeri.

Timo Heikkinen kantaaottava kiitospuhe. Toimitusjohtaja Katja Ilvonen ja Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Jorma Ala-Sankila.Kilven luovutus Katja Ilvoselle

5 LUETUINTA UUTISTA: