sunnuntai 30. elokuuta 2020

Tapahtumia yhdistyksen kesästä ja vähän tulevasta.


Puheenjohtaja Timo Heikkinen kävi vierailemassa Ilpo Mikkolan piilopirtissä Kainuussa Hyrynsalmella. Ilpolle luovutettiin ansaittu yhdistyksen kiertopalkinto "Timpan Limppu". Luovutus siirtyi keväisen Uudenmaan sulun vuoksi.
Ilpon kommentti: "Hieno ja lämmin päivä. Ja mikä mainittavaa Kainuussa: hyttysiä ei ole ollut viikkoon. Onkohan maailmanloppu tulossa..."
Uusille jäsenille kerrottakoon kiertopalkinnosta seuraavaa:
Suomi-konepistoolin 9mm KP/-31, rumpulippaan m/-37. Palkinto on deaktivoitu täytettäväksi tilaisuuteen sopivalla juomalla. Laatamisesta vastaa aina palkinnon saaja. Palkinto on pehmustetussa puisessa ammuslaatikossa, sisältäen täyttö ja tyhjennys välineet.
Limpun haltija nimeää seuraavan saajan, kriteereinä on aktiivinen toiminta yhdistyksen puolesta esimerkillä.                        
                                                                                                   VKV:n elokuinen kuntoutusviikko Laitilan Veljeskodissa sujui koronatilanteesta huolimatta normaalin rauhallisesti, käsidesiä riitti.
Meitä oli kuusi vertaista voimaantumassa. Henkilökunta oli iloista ja palvelu erinomaista.
Vertaistuki oli parasta mahdollista omassa alakerran yksikössä ja saunatiloissa. Perinteinen Uudenkaupungin reissu Pakkahuoneelle venesatamaan munkkikahville onnistui aurinkoisessa kesäillassa
Seuraava Laitilan kuntoutusviikko alkaa marraskuun viimeinen 30.11 – 5.12.2020.
Yhdistys kustantaa tavoitteensa mukaisesti niille varsinaisille jäsenille kuntoutuksen jotka eivät saa maksusitoumusta muualta. Kahdelle jäsenelle on tilaa ko. viikolla.
                                           
                                                                   


Yhdistyksen johtokunta päätti luovuttaa Vaitterit MCC Nationwidelle yhdistyksen toiseksi korkeimman palkitsemisen tunnuksen. Puisen vaakunakilven yhdistyksen leijonalogolla.
Kilpi myönnetään kiitoksena ja tunnustuksena yhdistyksen vammautuneiden kriisinhallintaveteraanien eteen tehdystä ansiokkaasta työstä.
Vaitterit MCC on rauhanturvaaja- ja kriisinhallintaveteraanien moottoripyöräkerho joka on lahjoittanut toimintamme tukemiseen noin 6500€.
Puheenjohtaja Timo Heikkinen ja Mikael Ryhänen luovuttivat kilven Sysmän tapaamisessa.
                                                                                                                             


                                             


5 LUETUINTA UUTISTA: