Jäseneksi/Kannatusjäseneksi

Miten liityn jäseneksi?
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Kriisinhallintatehtävissä vammautunut, haavoittunut, loukkaantunut tai sairastunut henkilö joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Näiden sivujen yhteystiedoissa mainitaan henkilöt joihin voi ottaa yhteyttä ja asia etenee.

Liittymis- ja jäsenmaksu  
Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Jäsenmaksu on 10€ vuonna 2019.

Nykyinen jäsenmäärä 47.


 
Miten liityn kannatusjäseneksi?
Jäseneksi ei valitettavasti pääse sen helpomman tien kautta, ehkä hyvä niin. Sen sijaan arvostettuun kannatusjäsenryhmään on mahdollista päästä kivuttomalla kymmenellä eurolla - siis vain 10:llä eurolla.

Kannatusjäsen kannattaa Vammautuneet Kriisinhallintaveteraanit ry:n toimintaa. Pyrimme kustantamaan vuodessa viikon mittaisen kuntoutusjakson kahdelle/kolmelle varsinaisille jäsenille, jotka eivät saa maksusitoumusta muulta taholta.

Kannatusjäsenellä ei ole velvoitteita, eikä vastuuta yhdistyksessä. Kannatusjäsen ei voi tulla valituksi hallitukseen. Kannatusjäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu.

Asia on erittäin tärkeä, sen tietää vasta kun osuu kohdalle. Arvostetussa kannatusjäsenryhmässämme on suuri määrä hienoja ihmisiä.

Toivoisimme, että maksatte jäsenmaksun oheisilla tiedoilla:

Tilinumero FI38 5740 9220 0851 74 viestikentään nimi ja yhteystiedot.


Lue lisätietoja tästä linkistä aukeavasta pdf-tiedostosta.

Kun olet kannatusjäsen pääset rekisteröitymään myös Facebook sivuillemme
https://www.facebook.com/groups/vaikeasti.korvattavat/

 Kiitos kun olette tukemassa toimintaamme.Joka kerta jotain sydäntä lämmittävää kun huomaa miten uudet ensimmäistä kertaa mukana olevat jäsenet rentoutuu ja liittyy vertaistensa seuraan. Voimaannuttava yhteishenki, siinä alun kiivaus vaihtuu rentouttavaan turvan tunteeseen ja hymy irtoaa kivuista huolimatta. Parasta vertaistukea kohtalotoveriensa seurassa!

5 LUETUINTA UUTISTA: